Skip to content
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Week van de Ouderen in het Kasteel

22 september @ 10:00 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 23 september 2020 at 10:00

One event on 24 september 2020 at 10:00

€20

Na alle blije gezichten van onze bezoekers van het afgelopen jaar organiseert Museum Helmond dit jaar voor de derde keer De Week voor de Ouderen van 22 t/m 24 september van 10.00-12.00 uur. Bekijk het programma en doe mee!

Het programma/arrangement

We heten je van harte welkom met een kop koffie/thee. Daarna is het tijd om Kasteel Helmond te bezoeken. In verschillende zalen zijn kasteelgidsen aanwezig, zij vertellen over de geschiedenis en bewoners van het kasteel.

Op de foto

Ook kun je in stijl op de foto. Die niemand anders verzorgt dan ‘onze’ stadsfotograaf Tahné Kleijn. Na het kasteelbezoek is het heerlijk nagenieten in het Kasteelcafé met koffie en dagvers gebak. De foto sturen per mail toe. Een afdruk van de foto is ook mogelijk, die kun je op dezelfde dag bestellen tegen een kleine vergoeding.

Veilig bezoek

Deze ochtenden worden speciaal gereserveerd voor jou als deelnemer van de Week voor de Ouderen. Zodat jouw bezoek op veilige afstand kan plaatsvinden en comfortabel. Er zijn diverse desinfectiepunten en per zaal is er een maximum aantal bezoekers. Heb je vragen over de veiligheidsmaatregelen, bel dan met 0492-587716, of stuur een mail naar info@museumhelmond.nl.

Lunchen

Schuif gezellig aan in het gezellige Kasteelcafé waar je kunt lunchen en een drankje nemen. Dit valt buiten het arrangement en is voor eigen rekening.

Goed toegankelijk

Kasteel Helmond is volledig toegankelijk voor (reguliere) rolstoelen en ingericht op oudere bezoekers. Daarnaast zijn er voldoende medewerkers aanwezig die meehelpen bij onder andere de rolstoelliften. Laat je voor de kasteeldeur afzetten, voor het vervoer regelt het museum een parkeerontheffing.

Wat kost deze dag?

Deelnamekosten zijn €20,00 per persoon. Dit is inclusief entree, gids, koffie/thee met cake en een drankje en de fotoshoot in stijl. Begeleiders betalen geen entree.

Gegevens

Datum:
22 september
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€20
Website:
https://www.museumhelmond.nl/evenementen/de-week-voor-de-ouderen/

Organisator

Museum Helmond
Website:
www.museumhelmond.nl

Locatie

Kasteel Helmond
Kasteelplein 1
5701PP Helmond
Nederland