Skip to content
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Nacht van cultuur

12 oktober 2019 @ 19:00 - 22:00

Op zaterdagavond 12 oktober slaan De Cacaofabriek, Het Speelhuis, Kunstkwartier, Bibliotheek Helmond-Peel en Museum Helmond de handen ineen voor een gezamenlijke Nacht van Cultuur. Iedereen is welkom van 19.00-00.00 uur, en de toegang is gratis. Om 19.00 uur openen de directeuren van de culturele instellingen de Nacht van Cultuur feestelijk samen met wethouder Cultuur, Antoinette Maas.

Dit keer vormt Museum Helmond met de twee museumlocaties Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond het decor. Met optredens van Phoenician Drive, Jelle Verse en jonge talenten. Dans tussen de kunstwerken met de Silent Disco, laat je ‘omverblazen’ in de Stormkamer of win een prijs bij de Bingo van Tiny Tupperware. Uiteraard is de nacht weer gevuld met de meest bijzondere workshops. Ook op de route tussen de locaties is veel te beleven. Luister bijvoorbeeld een privé-concert in de ‘Secret garden’ of dans mee met Sherman.

Lang Leve Cultuur organiseert een ‘Secret garden’
Graag nodigen we u uit voor een bijzondere voorstelling: een intiem privé-concert in de tuin van het prachtige kasteel. Deze voorstelling is speciaal voor mensen met een rolstoel, rollator en hun mantelzorgers. Kom een kijkje nemen, tussen 19 en 22 uur!

Bekijk hier het hele programma van de nacht van cultuur.
Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Graag tot 12 oktober!

Gegevens

Datum:
12 oktober 2019
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Kasteel Helmond
Kasteelplein 1
5701PP Helmond
Nederland