Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Lang Leve Cultuur netwerkevent

16 mei @ 13:00 - 16:00

Op donderdagmiddag 16 mei organiseren wij een netwerkevent voor Lang Leve Cultuur. Een initiatief dat we als Age Friendly Cultural City hebben opgebouwd en een netwerk dat we graag warm houden en versterken met elkaar. Verschillende initiatieven laten zich zien deze middag, zoals Helmond in 100 stukskes en het huiskameratelier. Ook is de middag bedoeld om verhalen en ervaringen te delen, inspiratie op te doen en nieuwe verbindingen te leggen. Zo zetten we ons samen in voor een duurzame samenwerking tussen cultuur, welzijn en zorg.

Om 13 uur ben je welkom bij De Cacaofabriek. Dan is het ontvangst in de foyer waar verschillende initiatieven zich presenteren. Om 13.45 uur gaat het programma verder in de popzaal waar je deelgenoot bent van optredens en interessante tafelgesprekken met bestuurders, professionals, innovators in de ouderenzorg, kunstenaars, vrijwilligers en ouderen. Wethouder Antoinette Maas zal de middag openen.

Stadskunstenaar Tahné Kleijn zal met Tommie Niessen (Tommie in de zorg) haar expositie openen, genaamd ‘oude mensen waren jonge mensen, toen jonge mensen nog geen mensen waren’.
We sluiten af met hilarisch Haw Ut Hellemonds en een sneakpreview Laat je Horen!

Daarna is er onder het genot van een drankje de gelegenheid om verder met elkaar in gesprek te gaan en kun je ideeën of suggesties ook kwijt op onze prikmuur.

Iedereen is welkom! Aanmelden kan door je gegevens hieronder in te vullen of mail naar info@langleve-cultuur.nl

Locatie: De Cacaofabriek (Cacaokade 1)

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
13:00 - 16:00

Locatie

De Cacaofabriek
Cacaokade 1
5705LA Helmond
Nederland