Skip to content
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Gezocht: muziekmaatjes

21 november 2019 @ 19:00 - 20:30

Ben jij fan van muziek? Puilt jouw zolder ook uit met vinyl, cd’s, cassettes of staat je Spotify helemaal vol? Vind je het leuk om te praten over jouw muziek en favoriete nummers te delen? Dan is dit iets voor jou!

Muziek is iets van alle generaties. Ouderen genieten nog steeds van mooie muziek, maar krijgen niet altijd de kans om hun favoriete muziek te luisteren. De Cacaofabriek en Lang Leve Cultuur organiseren samen ‘Muziekmaatjes’. Tijdens deze avond kom je in contact met een oudere om te praten over de muziek die jou bezighoudt, maar vooral ook de muziek die gewaardeerd wordt door deze oudere. Samen deel je dus momenten, artiesten, herinneringen en fijne muziek. Op deze manier kunnen jong en oud zich verbinden en samen een gezellige avond beleven.

De avond vindt plaats op 21 november om 19:00 uur op de Keyserinnedael in Helmond. Je wordt voor deze avond gekoppeld aan een oudere die graag weer eens muziek luistert. Wie weet vinden jullie wel dat ene liedje van vroeger dat veel mooie herinneringen brengt.

Lijkt het je leuk om een ‘Muziekmaatje’ te zijn? Meld je dan aan vóór 24 oktober a.s. door te mailen naar info@cacaofabriek.nl o.v.v. ‘Aanmelding Muziekmaatje’. Je hoort dan ná 24 oktober of je mee kunt doen.

Kun je niet op 21 november en wil je toch graag meedoen? Laat het ons weten.

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Keyserinnedael
Kanaaldijk N.O. 70
Helmond